CAS Verzuim-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (per gebruiker)
Versie:
4.9
Bijgewerkt:
22-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5614" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="634d0504c8">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (12 votes, average: 4.83 out of 5)
<0 id="post-ratings-5614-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

CAS (Case Assistent) is een case management applicatie.

De applicatie is web-based, taakgestuurd en volledig poortwachter proof. CAS is vooral geschikt voor bedrijven vanaf 100 medewerkers die preventie willen bevorderen en verzuim willen reduceren door actief met het thema verzuim bezig te zijn. Voor kleinere organisaties is er een ASP-model (huur).

Met CAS verzorgt u alle administratie, registratie en verplichtingen richting het UWV zelf. Wilt u toch nog gebruik maken van een arbodienst: geen probleem dan neemt u ze toch gewoon op in de workflow processen.

Een van de belangrijke pijlers is dat CAS werkt vanuit de beïnvloedingscirkel van de leidinggevende. Een ingelogde leidinggevende ziet op het scherm direct de frequent en langdurig zieken van zijn afdeling en het verzuimpercentage van zijn afdeling. Dat zijn cijfers die hij kan beïnvloeden en dat zijn cijfers die hem wat zeggen.

CAS is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het de medewerker moet ondersteunen. Niet het proces moet zo efficient mogelijk zijn, maar de oude vertrouwde manier van werken moet zo efficient mogelijk ondersteund worden. Dat is onze norm bij gebruikersvriendelijkheid.

De applicatie is te koop (eenmalige prijs) of te huur (prijs per maand). Afhankelijk van budget en wensen maken we een aanbieding op maat.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.