Companion Verzuim-systeem

Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het gebruik wordt doorbelast op basis van het gemiddeld aantal geregistreerde werknemers per maand of kwartaal en is gebaseerd op het SaaS-principe. Afhankelijk van de omvang en de gewenste functionaliteit varieren de kosten tussen 0,50 en 1,20 Euro"
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
24-09-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4500" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="104f084d88">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (11 votes, average: 4.36 out of 5)
<0 id="post-ratings-4500-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Companion is een service voor het beheersen en voorkomen van het ziekteverzuim in een organisatie. De service is gebaseerd op een innovatieve web-based applicatie welke gebruik maakt van de modernste technieken en nieuwe mogelijkheden van het internet.

Jarenlange ervaring in de praktische uitvoering en ervaring met het vertalen van arbo- en verzuimvraagstukken naar oplossingen hebben geleid tot deze flexibele aan de organisatie aanpasbare ICT-oplossing.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.