Dossier Manager Verzuim-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 3 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs op aanvraag. De gegeven richtlijn is gebaseerd op het laagst mogelijke tarief per jaar op basis van duizenden dossiers. Een aangepaste offerte kan worden aangevraagd."
Versie:
5.0
Bijgewerkt:
02-01-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4110" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1fd7b70f7c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (18 votes, average: 4.39 out of 5)
<0 id="post-ratings-4110-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Met Dossier Manager haalt u verzuimbegeleiding software in huis waarmee u het volledige verzuimtraject kunt ondersteunen begeleiden en bewaken Dossier Manager biedt de flexibiliteit structuur en ondersteuning om samen te werken aan gerichte verzuimbegeleiding Dossier Manager is verzuimsoftware bedoeld voor arbodiensten werkgevers bedrijfsartsen re-integratiebedrijven en zorginstellingen Dossier Manager is vanaf de server te gebruiken maar ook op de laptop of via internet Elke gebruiker kan overal en altijd over zijn digitale dossiers beschikken

Dossier Manager beschikt over een veelzijdige rapportagetool Rapporten formulieren en brieven stelt u zelf samen met behulp van dossiergegevens en standaard bouwstenen U kunt zelf sjablonen definiƫren en u kunt de documenten vormgeven in uw eigen huisstijl
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.