IT&Care Verzuim-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 7.5 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs is vanaf 7,50 per jaar/per geregistreerde werknemer. Eenmalige implementatiekosten afhankelijk van gewenste implementatietraject."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
10-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6304" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="5f8e4e56be">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6304-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ITandCare is een internetapplicatie die vanwege functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid bij vele middelgrote en grote organisaties naar volle tevredenheid gebruikt wordt. Door gebruik te maken van één relationele database, in combinatie met

  • med-care, het medisch dossier voor de bedrijfsarts,
  • e-care, het verzuimmanagementsysteem voor de werkgever,
  • my-care de gezondheidsmonitor voor de individuele werknemer worden zowel de medische gegevens als de kwantificeerbare informatie op één punt opgeslagen, zodat er geen dubbele gegevens ontstaan.

Personeelsinformatiesystemen kunnen worden gekoppeld aan het ITandCare systeem, waardoor slechts éénmalig personeelsgegevens hoeven te worden ingebracht. In het systeem is autorisatie in te stellen door middel van rechten en rollen. Hierdoor kan eenieder over die gegevens beschikken die voor hem of haar relevant zijn.

ITandCare is een integrale sofware oplossing voor werkgevers, werknemers en bedrijfsartsen op het gebied van verzuim en gezondheid. Het verzuimmanagement informatiesysteem e-care, het persoonlijk gezondheidsdossier my-care en de medische cockpit voor bedrijfsartsen med-care. De applicaties zijn afzonderlijk te gebruiken én gekoppeld. De software is ontwikkeld vanuit medisch specialisten en ICT professionals. Kennis van arbo- en gezondheidsdienstverlening gaat samen met kennis van ICT.

Voor iedere organisatie is specifieke inrichting en aanpassing mogelijk. ITandCare software wordt aangeboden als online dienst, dus is wereldwijd via internet toegankelijk. Volledig “care free”; geen installatie, beheer en onderhoud door de gebruiker. Alleen een PC met

internetverbinding is nodig. Consultants van ITandCare ondersteunen indien gewenst bij de inrichting en koppeling met personeelsinformatiesystemen én bij opleiding van personeelsfunctionarissen en leidinggevenden.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.