Mercash Verzuim Verzuim-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 625 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Gebaseerd op een bedrijf van 100 medewerkers; - EDA koppeling met belastingdienst en andere instanties - koppeling met ARBO dienst - geen CAO, eigen arbeidsvoorwaarden Initiële licentieinvestering per werknemer Jaarlijks onderhouds- en helpdesk"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
16-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6330" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="f8d177cfd3">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6330-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Mercash komt tegemoet aan de behoeften van directie en personeelsmanagers van middelgrote tot grote bedrijven en is breed inzetbaar en brancheonafhankelijk te gebruiken binnen ieder type onderneming.

Mercash is gericht op salarisadministrateurs en P& amp; O functionarissen en wordt gebruikt voor salarisverwerking, personeelsbeheer en verlof- en verzuimbeheer binnen het Microsoft Dynamics NAV platform.

Mercash biedt gebruikers de volgende voordelen:

1.       Volledige integratie van Salarisverwerking en Financiële administratie

2.       Grotere nauwkeurigheid en lagere kans op fouten, dankzij eenmalige invoer van werknemersgegevens

3.       Betere beheersbaarheid van werknemersgegevens binnen verschillende lagen van de organisatie

4.       Betere gebruikerservaring door de herkenbare user interface

5.       Toegang tot meer informatie, dankzij uitgebreide rapportages, KPI’s en dashboard functionaliteit

In Mercash Verzuimbeheer wordt het verlof en afwezigheid door ziekte vastgelegd in het systeem. Dankzij (automatische) signaleringen worden alle stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter beheerd en kan samen met de zieke medewerker worden gewerkt aan een snel herstel. De verzuimrapporten geven inzicht in verzuimcijfers op afdeling, leeftijdsgroep of andere kenmerken en kan helpen om gerichte acties met managers en werknemers te nemen om het verzuim te verlagen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.