Poortwachtersloket verzuimsoftware Verzuim-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 0.01 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De verzuimsoftware is kosteloos."
Versie:
1
Bijgewerkt:
11-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6521" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="09580b44f0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-6521-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Via het www. poortwachtersloket. nl bieden wij gratis verzuimsoftware aan. De software is een webbased applicatie en dus op iedere PC met internet verbinding bereikbaar.

De software is beschikbaar na het aanmaken van een account. Vervolgens kunnen er werknemers worden toegevoegd en ziek gemeld. De site zal na het ziekmelden automatisch e-mails versturen wanneer er actie moet worden ondernomen. Ook houdt de site bij wanneer er een actie is afgerond en kan er eventueel een document bij worden toegevoegd, zodat er een dossier van het ziekteverzuim wordt opgebouwd en dit laatste is wettelijk verplicht.

De verzuim applicatie kan tegen betaling op de site van de gebruiker worden geïntegreerd en eventueel van eigen lay-out en mails worden voorzien.

Verder is op de site alle informatie beschikbaar om de gebruiker te helpen bij de opbouw, eventueel kan het Poortwachtersloket ondersteunen met casemanagers, arbeidsdeskundige en bedrijfsartsen.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.