PreAct Verzuim-systeem

Prijs:
€ 250 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " PreAct kent een licentievergoeding op basis van geregistreerde dossiers. Prijzen varierend van €5,00 tot €2,50 per dossier per jaar (afhankelijk van het aantal dossiers). Facturatie per maand vooraf. Geen overige kosten!"
Versie:
1.2.4
Bijgewerkt:
05-01-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5591" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0397282f39">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5591-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Actief verzuimmanagement met PreAct

PreAct is het door Care Software Solutions ontwikkelde verzuimmanagementsysteem waarmee organisaties het verzuim- en re-integratiebeleid op een eenvoudige wijze kunnen vormgeven en uitvoeren. Met PreAct kan uw organisatie het verzuim van uw medewerkers op een eenvoudige en effectieve manier volgen én opvolgen.  PreAct = Actief verzuimmanagement voor uw organisatie!

PreAct is erg gebruikersvriendelijk en ondersteunt  leidingevenden,  bedrijfsartsen,   HR-afdeling, etc.  optimaal daar waar nodig is. Geen ingewikkelde schermen, moeilijke procedures of teveel knoppen om uit te kiezen: binnen een kwartier kan iedereen met PreAct werken!

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.