VerzuimXpert Verzuim-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 6 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijzen vanaf € 6,- per medewerker per jaar. Eenmalige implementatiekosten afhankelijk van gewenst implementatietraject."
Versie:
2.3.0
Bijgewerkt:
29-03-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4555" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1068ef4664">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (61 votes, average: 4.62 out of 5)
<0 id="post-ratings-4555-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

VerzuimXpert is een verzuimmanagementsysteem waarmee op eenvoudige wijze het ziekteverzuim van medewerkers kan worden gevolgd en begeleid. Verzuimbegeleiding vergt vaak betrokkenheid van een aantal partijen, ieder met zijn eigen rol. VerzuimXpert biedt een op de eigen rol toegespitste ondersteuning. Zo kan de dagelijkse professionele gebruiker met de applicatie de complexiteit van alle wetgeving rond ziekte en verzuim hanteerbaar maken en eenvoudig met alle relevante partijen informatie delen en uitwisselen. De Easy interface is gericht op de gebruiker die zo nu en dan van het systeem gebruik maakt en niet met al te complexe situaties te maken krijgt. Deze gebruiker wordt bij de hand genomen en stap voor stap door de applicatie geleid. Dit deel van het systeem is zo ontworpen dat zelfs een onervaren gebruiker geen handleiding nodig heeft. Daarmee voldoet ons pakket aan de toenemende vraag naar een compleet en professioneel systeem dat breed inzetbaar is en zeer goed aansluit op dienstverlening van verschillende aanbieders.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.